Запознайте се отблизо със Skinny Detox Добро Утро

Posted by Борислав Крумов 10.03.2016 0 Comment(s)

 

Ние искаме да извървим този път заедно с вас- пътят към по- здравословен живот. За това създадохме тези чайове! Tази статия е специално насочена към чаената смес- SKINNY DETOX, за да ви подкрепим във Вашите усилия напред към успеха!
След успешното завършване на режим TEATOX, нашата TEATOX общност съобщава за положителни ефекти, включващи подобрен външен вид, намаляване на подуването на корема, по-дълбок сън и общо повишаване равнището на благосъстояние. Ще се учудите от това, което един чай може да направи за вас, когато го включите съзнателно в ежедневието си!


Детокс планът ни включва два вида чай: сутрешен и вечерен. Благодарение на техните специални комбинации от съставки, всеки от чайовете има уникално лечебно действие върху организма. Сутрин, Южноамерикански мате чай и Японски сенча чай, Ви помагат да започнете ежедневието си с енергичен старт. Годжи бери Ви зарежда с витамини и здравословни антиоксиданти, докато листата от коприва и глухарче са смятани като най- детоксикиращите билки в общностите на съвременната натуропатична медицина. 


Ето ги и всички съставки, съдържащи се в сутрешния био чай SKINNY DETOX, които се грижат за благосъстоянието Ви:


Лимонена трева - може да подобри настроението ви и поддържа добри нива на енергия. Това лечебно растение може да се използва и за лечение на настинки и стомашни болки.


Глухарче - има диуретичен ефект и поради това е отличен за прочистване. То насърчава естествената чревна активност, което я прави ефективна съставка на всеки план за детоксикация.


Mате листа - съдържат набор от основни хранителни вещества, включително магнезий, калций и витамини A, B и C. Кофеинът в листата не само поддържа добри нива на енергия , а също помагат да се контролира апетита.


Годжи бери - този плод отдавна е ценен със своите имунно-повишаващи свойства. Тези плодове са хранителни, но и подпомагат процеса на изгаряне на мазнините и оказват положително влияние върху здравето на кожата. Благодарение на високите нива на витамини и антиоксиданти, често е възхваляван от учените като един от най-здравословните плодове.
Sencha зелен чай - насърчава загуба на тегло чрез засилване на метаболизма и регулиране на чувството на глад. Перфектен за прочистване! 


Корен от джинджифил - има успокояващ и същевременно стимулиращ ефект върху тялото, благодарение на многобройните си минерали, витамини и етерични масла. Неговите ефекти върху ускоряването на метаболизма могат да помогнат за насърчаване на загубата на тегло.


Листа от бреза - действат като лек прочистващ агент на бъбреците, което ги прави напълно подходящи за включване в здравословен план за детоксикация.


Листа от коприва – могат да бъдат приготвени по различни начини и имат високо съдържание на желязо. Те съдържат стимулиращи имунната система флавоноиди, танини и витамини А и В.


Еньовче - богато на флавоноиди, сапонини и етерични масла. Тези вещества подпомагат правилната бъбречна функция и насърчаване на производството на урина, което увеличава отделянето на вода без изхвърляне на ценни минерали.
 

Хвощ - съдържа силициева киселина, която има ефект върху укрепване на съединителната тъкан, косата и ноктите. Във формата на чай, той също има благоприятни ефекти върху прочистването на организма.

 

Продукта можете да закупите от тук:

http://teatox.bg/detox/skinny-detox-good-morning

 

Leave a Comment