Плащане и доставка

Какво трябва да знаете преди покупка

Преди да купите продукти или услуги в магазин, имате право да получите ясна, точна и разбираема основна информация от търговеца. Тази информация трябва да включва: основните характеристики на продукта; общата цена, включваща дължимия данък и всички такси; разходите за доставка (ако има такива) и всички други допълнителни разходи; условията за плащане, доставка или изпълнение; самоличността на търговеца, както и географския му адрес и телефонния му номер; продължителността на договора (ако е приложимо). Част от тази информация може да не се предоставя изрично, ако е очевидна от контекста, като например характеристики на продукта, които се показват на лавица в магазина. Ако купувате онлайн или от амбулантен търговец, трябва да получите по-подробна информация, преди да извършите покупката — например за правото ви на отказ от договора, което важи за голям брой покупки, направени извън магазин.За такива покупки не трябва да плащате за доставка или други такси, за които не сте били уведомен. Доставката на закупените артикули от онлайн магазина teatox.bg се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. Поръчката се подготвя и изпраща непосредствено след получаването.Ние и нашите партньори се стремим стоките да достигат възможно най - бързо до нашите клиенти.

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на следващият работен ден след изпращането.

В малки населени места където куриерите работя по график няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят до 24ч. след изпращането.

Поръчки заявени до 18:30 часа се обработват на същия ден. Поръчки заявени след 18:30 часа се обработват на следващия работен ден. Събота до 12.30, неделя почивен ден.

По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 7 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. 

Връщането на продуктите е за сметка на потребителя.

В ТОЗИ СЛУЧАЙ ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ТРАНСПОРТА И ДОСТАВКАТА НА СТОКАТА КАКТО И НЕЙНОТО ВРЪЩАНЕ СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА!

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА, В ТЪРГОВСКИ ВИД И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

При отказ без основателна причина от даден продукт закупен от нас и връщането му, всички разходи по доставката са за сметка на клиента.

При дефектна стока, връщането и замяната на продукта е за сметка на teatox.bg !

Продуктите трябва да се изпратят с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС с ОБИКНОВЕНА ДОСТАВКА !

В СЛУЧАЙ, ЧЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА ИЗПРАТИТЕ ПРОДУКТА С ДРУГА ФИРМА ИЛИ С ЕКСПРЕСНА ИЛИ ДРУГ ВИД ДОСТАВКА, РАЗЛИКАТА В ЦЕНАТА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА!

В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като заяви основателни причини, и като са спазени следните условия:

Запазен добър търговски вид,напълно запазена опаковка (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).

Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. 

(В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерска такси за транспорт в двете посоки).

Доставки НЕ се извършват в неделя и официални празници.