Енергизиращ детокс за фитнес ентусиасти

Posted by Борислав Крумов 12.03.2016 0 Comment(s)

 

Има ги и тези дни, когато сте без никаква енергия и да се чувствате изтощени. Нашият специално разработен Power Detox е тук, за да ви помогне. Той има съживяващ и детоксикиращ ефект и е идеалният начин да вкарате тялото си в ритъм.

 

 

За разлика от Skinny Detox нашият Power Detox не е създаден с цел лечение, а по-скоро за моментите, в които имате нужда от чаша подкрепа. Например, когато сте имали дълга седмица в офиса или луда парти нощ, но също така и през деня, когато имате нужда от тласък или зареждане преди фитнес!

 

Уникалните съставки на този чай го правят незаменима част от вашето ежедневие:

 

Върбинка – с изтънчения си лимонов вкус Power Detox се превръща в истински многофункционален чай. В допълнение има антибактериален ефект, но също е и тоник, който укрепва тялото отвътре.

 

Зелен Ройбос - крехкия зелен Ройбос чай е вариация на червения ройбос. Вкусът е леко горчив и оживен. Поради многото ценни съставки и висока концентрация на антиоксиданти, той забавя процеса на стареене. Безкофеинов е и е особено подходящ за атлети.

 

Сенча зелен чай има леко горчив и свеж вкус. Той обединява всички положителни характеристики на растението зелен чай. Той има ефект върху протекцията на здравето и съдържа много хранителни вещества като витамини, много минерали и микроелементи.

 

Гуарана - крехкия енергизатор на Power Detox. Той съдържа много кофеин, който се освобождава постепенно и следователно подобрява концентрацията.

 

Зърна от арония - подсилват имунната система и имат регенеративен ефект върху мускулите и костите. Зърната на вкус са леко горчиви и кисели.

 

Листа от коприва - имат високо съдържание на желязо. Те активират защитната ви система, а вие ще се чувствате удобно и отпуснати.

 

Кардамон – има лек горещ вкус и по този начин има стимулиращ ефект. Той укрепва вашата ясна мисъл и  чувство на радост.

 

Лют червен пипер –с острия си вкус причинява повишение на притока на кръв, както и се справя с лекота с болезнени мускулни напрежения.

 

Ако сте изпили чаша или две повече предишната нощ и ви мъчи махмурлук на другия ден, не бихте искали нищо друго, но той да изчезне възможно най скоро. Но от къде всъщност идват главоболието, чувството на потъване и общото неразположение? Типичните симпроми на махмурлук обикновено имат различни причини. От една страна, намаляването на алкохола в тялото причинява неразположение, от друга страна алкохолът дехидратира. Алкохолът е токсин от който тялото ви иска да се отърве. И ето още една форма под която се появява Power Detox чая- целта е, на тялото да се даде всичко, което то е загубило предишния ден. Основно липсата на вода и определени хранителни вещества са отговорни за това. 

 

Чаят Power Detox e изключително подходящ за атлети, фитнес ентусиазти, които се нуждаят от допълнителен енергиен тласък. 

 

Продукта можете да закупите оттук: 

http://teatox.bg/detox/power-detox

Leave a Comment