NATURAL DEFENSE

 • 70 гр.
 • ехинацея е лечебно растение, богатo на минерали и витамини, което го прави ефективно срещу настинки
 • с избрани органични съставки, богати на витамин C, етерични масла и много минерали
 • деликатен плодов вкус

Естествена защита - зелен чай за вашето благосъстояние

TEATOX NATURAL DEFENSE е дневният ви спътник за силна имунна система. Чистите органични съставки, които се съдържат в комбинация с богатия на витамини нар, пресен джинджифил, зелен Sencha чай и ехинацея, предоставят един ободряващ, деликатно плодов вкус и ви дават перфектната защита.


NATURAL DEFENSE

 • 70 гр.

 • ехинацея е лечебно растение, богатo на минерали и витамини, което го прави ефективно срещу настинки

 • с избрани органични съставки, богати на витамин C, етерични масла и много минерали

 • деликатен плодов вкус

 • Код на продукта Био Защитен чай Natural Defense
 • наличност: в наличност
 • 29,90 лв

Съставки

НАР
За семената на нара се казва, че са оръжие заредено с витамини като витамин С и полезни антиоксиданти

ДЖИНДЖИФИЛ
С антибактериален ефект и в комбинация с много минерали, етерични масла и витамини, джинджифилът може да бъде особено ефективен срещу настинки

ЕХИНАЦЕЯ
Богата на минерали и витамини, ехинацеята се използва в медицината като средство при настинки и грип, както и за засилване на имунната система

Нашата философия

Ние вярваме в ползите от естествените съставки, подпомагащи здравето и споделяме убеждението, че съществува хармонично съжителство между тялото, ума и душата. Нещо повече, ние сме го направили наша мисия - изпълняваме тази философска мантра напред в двадесет и първи век - и нашите продукти са предназначени да ни помогнат да направим точно това. Благодарение на разнообразието и силата на неговите съставки, чаят, е идеалният източник на хранителни субстанции необходими за растежа, здравето и доброто състояние на тялото. Билки, листа, цветя, плодове и подправки са богати на полезните съставки, които, в правилните комбинации, могат да предизвикат удивителни ефекти върху човешкото тяло. Голямо разнообразие и ефикасност на тези комбинации се усеща във всички чайове от нашата гама, всяка от които е пригодена към определени моменти или ситуации в ежедневието.

Тяло

Начинът, по който тялото ви се чувства оказва голямо влияние върху цялостното ви благосъстояние. Да обръщате внимание на правилния баланс на тялото си, обаче, не винаги е лесно. TEATOX разработва специални чаени смеси, които правят загубата на тегло по-лесно, без да се разчита на гладуване и жертви, както при различни диети.

Ум

Яснен и буден ум е предпоставка за извличане на максимална полза от вашия интелектуален потенциал. Чайовете в категорията „Mind“ се стремят към точно този потенциал, както и да ви помогнат да бъдете на разположение винаги, особено във важни моменти.

Душевен баланс

Напрежението може да възникне поради различни причини. Забързаният начин на живот, липса на физически упражнения, стрес или неправилно хранене засяга нашето благосъстояние. Често, обаче, един-единствен миг на спокойствие може да помогне в дългосрочен план, в случаи, когато психическото ви равновесие се разпада.

Как да приготвите

 • 100°C

 • 1ч.л./250мл

 • 5-7 мин

Ако водата, с която ще приготвяте чая е твърда, трябва да сложите по-голямо количество чай. В най-общият случай на 200-250 г вода се слага една чаена лъжичка чай. След като запарите чая трябва да изчакате известно време.
- за черният чай са достатъчни 4 минути;
- за зелените и светлите чайове – около 3 минути;
- билковите и плодовите чайове изискват по-дълго време за запарване – около 8 минути;