SKINNY DETOX чай дневен и нощен - комплект

 • две кутии натурален детокс чай за сутрин и вечер, 50 g и 60 g
 • двете опаковки са подходящи за 28 дневна детокс програма
 • разработен от експерти в областта на храненето и фитнеса
 • комплектът включва упътване с хранителен план и фитнес упражнения

Идеалният избор за естествено пречистване на тялото

Чувствайте се добре в кожата си - с TEATOX Skinny Detox Set!
Открийте естествената способност на внимателно подбрани органични съставки в този детокс чай, състоящ се от смеси на детоксикиращ чай за сутрин и вечер.


SKINNY DETOX чай дневен и нощен - комплект

 

 • две кутии натурален детокс чай за сутрин и вечер, 50 g и 60 g
 • двете опаковки са подходящи за 28 дневна детокс програма
 • разработен от експерти в областта на храненето и фитнеса
 • комплектът включва упътване с хранителен план и фитнес упражнения
 • Код на продукта skinnydetoxset
 • наличност: в наличност
 • 49,90 лв

Skinny Detox Good Morning

ГОДЖИ БЕРИ
Този плод се квалифицира като суперхрана, която е пълна с ценни антиоксиданти, които, наред с други неща, укрепват имунната система

СЕНЧА ЗЕЛЕН ЧАЙ
Този чай витализира. Известен е в продължение на хиляди години със своите положителни ефекти върху здравето

ЙЕРБА МАТЕ
Преборва се с физическата и умствена умора. Неговя ефект свързан с потискането на глада го прави особено популярен като помощно средство за отслабване

Skinny Detox Good Night

МЕНТА
Тази билка е била ценена в продължение на хиляди години. Тя е пълна с етерични масла, които действат спазмолитично, за облекчаване на стомашно-чревни проблеми

РАВНЕЦ
Горчивите съединения, които се съдържат в него, стимулират черния дроб, стомаха и панкреаса и успокояват храносмилането

МЕЛИСА
Етеричните масла имат не само приятен лимонов аромат, те също имат спазмолитично действие, както и действат успокояващо на нервната система.

Нашата философия

Ние вярваме в ползите от естествените съставки, подпомагащи здравето и споделяме убеждението, че съществува хармонично съжителство между тялото, ума и душата. Нещо повече, ние сме го направили наша мисия - изпълняваме тази философска мантра напред в двадесет и първи век - и нашите продукти са предназначени да ни помогнат да направим точно това. Благодарение на разнообразието и силата на неговите съставки, чаят, е идеалният източник на хранителни субстанции необходими за растежа, здравето и доброто състояние на тялото. Билки, листа, цветя, плодове и подправки са богати на полезните съставки, които, в правилните комбинации, могат да предизвикат удивителни ефекти върху човешкото тяло. Голямо разнообразие и ефикасност на тези комбинации се усеща във всички чайове от нашата гама, всяка от които е пригодена към определени моменти или ситуации в ежедневието.

Тяло

Начинът, по който тялото ви се чувства оказва голямо влияние върху цялостното ви благосъстояние. Да обръщате внимание на правилния баланс на тялото си, обаче, не винаги е лесно. TEATOX разработва специални чаени смеси, които правят загубата на тегло по-лесно, без да се разчита на гладуване и жертви, както при различни диети.

Ум

Яснен и буден ум е предпоставка за извличане на максимална полза от вашия интелектуален потенциал. Чайовете в категорията „Mind“ се стремят към точно този потенциал, както и да ви помогнат да бъдете на разположение винаги, особено във важни моменти.

Душевен баланс

Напрежението може да възникне поради различни причини. Забързаният начин на живот, липса на физически упражнения, стрес или неправилно хранене засяга нашето благосъстояние. Често, обаче, един-единствен миг на спокойствие може да помогне в дългосрочен план, в случаи, когато психическото ви равновесие се разпада.

Как да приготвите

 • 100°C

 • 1ч.л./250мл

 • 5-7 мин

Ако водата, с която ще приготвяте чая е твърда, трябва да сложите по-голямо количество чай. В най-общият случай на 200-250 г вода се слага една чаена лъжичка чай. След като запарите чая трябва да изчакате известно време.
- за черният чай са достатъчни 4 минути;
- за зелените и светлите чайове – около 3 минути;
- билковите и плодовите чайове изискват по-дълго време за запарване – около 8 минути;