PURE BEAUTY
 • 60 гр.
 • органичен чай за подпомагане естествените процеси на регенерация на кожата
 • поддържа кожата през всеки сезон и може да се приема студен или горещ
 • с бял чай и маслинови листа

Чай за здраве и красота

Покажи най-добрата си страна с Pure Beauty.
Този мек и ароматен чай, съчетание на подбрани органични съставки като бял чай и маслинови листа, може да има детоксикиращо и антиоксидантно действие върху тялото ви, за насърчаване на красотата на кожата ви.


PURE BEAUTY

 • 60 гр.
 • органичен чай за подпомагане естествените процеси на регенерация на кожата
 • поддържа кожата през всеки сезон и може да се приема студен или горещ
 • с бял чай и маслинови листа
 • Код на продукта Био Разкрасяващ Чай Pure Beauty
 • наличност: в наличност
 • 29,90 лв

Съставки

БЯЛ ЧАЙ
Избистрящ ефект. Богатството му на флавоноиди може да осигури активна защита за клетките, особено срещу негативните ефекти на свободните радикали

МАСЛИНОВИ ЛИСТА
Положителен ефект върху защитната функция на клетките на организма. Действа срещу преждевременно стареене на кожата и може да предпазва кожата от увреждане, причинено от светлината

ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР
Ускорява обмяната на веществата и с естествената си пикантност и съединението капсаицин, е в същото време мощен антиоксидант

Нашата философия

Ние вярваме в ползите от естествените съставки, подпомагащи здравето и споделяме убеждението, че съществува хармонично съжителство между тялото, ума и душата. Нещо повече, ние сме го направили наша мисия - изпълняваме тази философска мантра напред в двадесет и първи век - и нашите продукти са предназначени да ни помогнат да направим точно това. Благодарение на разнообразието и силата на неговите съставки, чаят, е идеалният източник на хранителни субстанции необходими за растежа, здравето и доброто състояние на тялото. Билки, листа, цветя, плодове и подправки са богати на полезните съставки, които, в правилните комбинации, могат да предизвикат удивителни ефекти върху човешкото тяло. Голямо разнообразие и ефикасност на тези комбинации се усеща във всички чайове от нашата гама, всяка от които е пригодена към определени моменти или ситуации в ежедневието.

Тяло

Начинът, по който тялото ви се чувства оказва голямо влияние върху цялостното ви благосъстояние. Да обръщате внимание на правилния баланс на тялото си, обаче, не винаги е лесно. TEATOX разработва специални чаени смеси, които правят загубата на тегло по-лесно, без да се разчита на гладуване и жертви, както при различни диети.

Ум

Яснен и буден ум е предпоставка за извличане на максимална полза от вашия интелектуален потенциал. Чайовете в категорията „Mind“ се стремят към точно този потенциал, както и да ви помогнат да бъдете на разположение винаги, особено във важни моменти.

Душевен баланс

Напрежението може да възникне поради различни причини. Забързаният начин на живот, липса на физически упражнения, стрес или неправилно хранене засяга нашето благосъстояние. Често, обаче, един-единствен миг на спокойствие може да помогне в дългосрочен план, в случаи, когато психическото ви равновесие се разпада.

Как да приготвите

 • 100°C

 • 1ч.л./250мл

 • 5-7 мин

Ако водата, с която ще приготвяте чая е твърда, трябва да сложите по-голямо количество чай. В най-общият случай на 200-250 г вода се слага една чаена лъжичка чай. След като запарите чая трябва да изчакате известно време.
- за черният чай са достатъчни 4 минути;
- за зелените и светлите чайове – около 3 минути;
- билковите и плодовите чайове изискват по-дълго време за запарване – около 8 минути;